Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Uspjeh Manchester Cityja sastoji se od 38 kola

Posted by jessica 23/05/2022 0 Comment(s)

Liverpool u konačnici nije uspio ostvariti svoj san o osvajanju naslova Premier lige, zaostajao je samo bod za Manchester Cityjem. Trener Aston Ville Steven George Gerrard naporno je radio na strategiji kako bi pobijedio Manchester City, ali nije očekivao da će protivnik izmjenom izboriti konačnu pobjedu. Svi znaju da su Steven George Gerrard i Philippe Coutinho nekada bili igrači u Liverpool dres, pa su jako željni pobjede u ovoj utakmici, pa Liverpool ima veće šanse za osvajanje Premier lige.

Možda je mnogo toga i trebalo biti, Philippe Coutinho je upravo zamijenjen, a Manchester City je u pet minuta postigao tri gola. Philippe Coutinho, koji je stajao sa strane terena, nije znao zašto se ovaj trenutak dogodio tako brzo. Vidjelo se da je momčad i dalje vodila 2-0 kada je izašao s terena. Philippe Coutinho gledao je navijače kako slave u Manchester City dres i odjednom povjerovao da je neka sudbina bila suđena.

Steven George Gerrard i Philippe Coutinho dali su sve od sebe, a Liverpool je vrlo zahvalan ovoj dvojici veteranskih igrača na njihovoj predanosti. Aston Villa je poražena, a vratar Robin Olsen najveća žrtva. Mnogi su mislili da je omaška Robina Olsena u obrani u posljednjih 14 minuta dovela do tri pogotka Manchester Cityja u jednom potezu. Ishod svake utakmice je nepredvidiv, uspjeh Manchester Cityja kroji 38 utakmica, a njihov povratnički trenutak jednostavno nije kojem vratar može odoljeti.