Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Snaga FC Bayern Münchena u potpunosti je prikazana u tri kola

Posted by jessica 22/08/2022 0 Comment(s)

Najuzbudljivija momčad u novoj sezoni je FC Bayern München koji je nakon tri kola postigao 15 golova i primio samo jedan. FC Bayern München pobijedio je u sva tri kola, a mnogi igrači momčadi postigli su prve golove u novoj sezoni. Nova pojačanja Sadio Mané i Matthijs de Ligt zabili su svoje prve golove za FC Bayern München ovog ljeta i igrali su dobro u igri.

Prisjećajući se scene kada je Matthijs de Ligt tek obukao Juventus dres, napravio je niz sitnih prekršaja rukom u prsa, a trebalo je dosta vremena da postigne prvi gol momčadi. Nitko nije očekivao da će branič Matthijs de Ligt također zabiti u trećem kolu, a i sam je osjetio da je ovaj FC Bayern München dres pun magične moći. Sadio Mané se direktno prilagodio sustavu FC Bayern München, gdje se njegova kvaliteta još više pokazala. Sadio Mané trenutno zauzima treće mjesto na ljestvici strijelaca s 3 pogotka i veseli se ostvarenju sna o Zlatnoj kopački u ovoj momčadi.

FC Bayern München bio bi još jači bez Roberta Lewandowskog, što mnogi navijači nisu očekivali. FC Bayern München doista je mjesto gdje su odrasle generacije zvijezda, a 19-godišnji Jamal Musiala pokazao je izvanredne sposobnosti. FC Bayern München već toliko godina uspijeva održati dobre rezultate, što je neodvojivo od njihovih izvrsnih mladih igrača i menadžera. Svaki igrač koji je izašao iz akademije FC Bayern Münchena pokazao je dobre rezultate i svi imaju veliki duh nogometne pravde u sebi.