Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Snaga Atlética de Madrida postupno je nazadovala ove sezone

Posted by jessica 09/05/2022 0 Comment(s)

Atlético de Madrid je prvi put nakon mnogo godina pobijedio Real Madrid kod kuće i više ne mogu ostvariti svoj san o osvajanju naslova La Lige. U ovoj utakmici Real Madrid se ponovno pojavio kao najbolji zamjenski igrač, Karim Benzema, Luka Modrić i Thibaut Courtois su bili odmorni. Real Madrid je već prije roka osigurao naslov prvaka La Lige, tako da je sada primarni cilj momčadi izboriti finale Lige prvaka.

Atlético de Madrid je samo jedanaestercem pobijedio Real Madrid, što je dovoljno da pokaže da im snaga već nazaduje. Real Madrid nije namjeravao pobijediti u ovoj utakmici, trener se nada da će tim mladim igračima dati priliku da iskuse. Utakmica je natjerala Atlético de Madrid i Real Madrid da uvide u stvarnost koje su njihove prave snage. Real Madrid se još uvijek mora osloniti na zaštitu starih igrača, inače će momčadi biti teško podržati pobjedu u utakmici. A Atlético de Madrid se suočio sa skupinom mladih igrača Real Madrida i nije im bilo lako dobiti utakmicu.

Opet se dogodio nedavni incident s obnavljanjem starih igrača Real Madrida, a ova utakmica je jednostavno omogućila momčadi da jasno vidi situaciju. Svaki igrač koji može obući Real Madrid dres nije lak, ali šteta je što su Garetha Balea i Edena Hazarda izravno napustili momčad. Antoine Griezmann želi nastaviti nositi Atlético Madrid dres, ali sada kada se bori da se vrati u najboljem izdanju, hoće li se opet vratiti u Barcelonu? Sezona je tako brzo gotova, sjećate li se kako su se momčadi mijenjale prošlog ljeta?