Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Sergio Ramos duboko cijeni karizmu Lionela Messija

Posted by jessica 31/10/2022 0 Comment(s)

Vratar Gianluigi Donnarumma impresionirao je publiku izvrsnom igrom između Paris Saint-Germaina i Troyes AC-a. Paris Saint-Germain je držao loptu u dobroj formi ove sezone, i općenito su držali loptu izvan puta. Paris Saint-Germain nije dopustio protivniku da postigne pogodak u prva tri kola posljednje tri utakmice, ali je ova utakmica izgubila tri gola u jednom udarcu. Bila je to intenzivna utakmica u kojoj je Paris Saint-Germain prvi put ove sezone primio tri gola.

Puno se zanimljivih stvari dogodilo nakon ove utakmice, čak je i Sergio Ramos počeo učiti golgeterski obrazac Lionela Messija. Vratar Troyesa Gauthier Gallon, koji također nosi broj 30, zamijenio je nogometni dresovi s Lionelom Messijem izravno na terenu nakon utakmice. Gauthier Gallon bio je oduševljen što je dobio dres Messi, čak je bio uzbuđen što će igrati sa svojim idolom. Gauthier Gallon kao kapetan Troyesa AC, bio je najistaknutiji učinak u ovoj utakmici. Uporno prekidanje Gauthiera Gallona i nokaut golovi omogućili su Paris Saint-Germainu da postigne samo 4 gola u ovoj utakmici.

Nakon pola godine bliskog kontakta s Lionelom Messijem, Sergio Ramos počeo se od srca diviti Lionelu Messiju. Sergio Ramos sada je jako sretan što nosi Paris Saint-Germain dres s Lionelom Messijem, a u svojim suigračima postupno je naučio gdje leži prava karizma. Lionelu Messiju pljeskali su nogometni navijači na utakmici između Real Madrida i FC Barcelone, a sada je Sergio Ramos odjednom shvatio značenje.