Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Roberto Firmino eksplodira u četvrtoj rundi

Posted by jessica 29/08/2022 0 Comment(s)

Liverpool je konačno slavio u četvrtom kolu nakon tri kola bez pobjede. Pobjeda Liverpoola 9-0 nad AFC Bournemouthom, kojoj je najviše pridonio Roberto Firmino s 2 gola i 3 asistencije. Roberto Firmino, koji je izgubio u prošloj utakmici, nije očekivao da će pokazati svoj talent u ovoj utakmici. Brazilski igrači imaju tradicionalne navike, a njihova je snaga uvijek nedosljedna. Neko vrijeme igrači će igrati vrlo dobro, a neko vrijeme će pokazivati ​​pad.

One koji nose Brazil dres treba jako nadzirati, inače im je teško postići samodisciplinu. Svi znaju da brazilski igrači imaju visoke nogometne talente, ali oni često prerano degradiraju zbog svojih nediscipliniranih životnih navika. U prethodnim utakmicama Liverpoola svi su mislili da je 30-godišnji Roberto Firmino izgubio svoju najbolju formu i bilo mu je teško podržavati ukupnu snagu momčadi.

U posljednja dva tjedna mnogi su mislili da bi Roberto Firmino možda morao skinuti Liverpool dres i otići, uostalom, njegov učinak prošle sezone bio je vrlo osrednji. Ali ne znam zašto je Jürgen Klopp podržao Roberta Firmina, smatrajući da igračev ostanak ima posebno značenje. Sada se Roberto Firmino dokazao na djelu, a zahvaljuje treneru Jürgenu Kloppu što je vjerovao u njega.