Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Rob Holdingova dres razbila je Jordan Ayew

Posted by jessica 30/10/2018 0 Comment(s)

Kakva smiješna scena. Rob Holdingova nogometni dresovi otrgana je nedugo prije nego što je tim Crystal Palace dobio početak igre.

Uzrok incidenta bio je da je Arsenal prvi gol, Arsenal branitelj Robin Holdings bio ljut. U sporu s domaćom momčadi naprijed Jordan Ayew, njegova je Arsenal dres bila rastrgana u slučaju da se dogodila prije nego što je domaća ekipa osvojila kut. Zanimljivo je da sudac Ayew nije kažnjavao, a palača je postigla kaznu iz kuta prijelaza Luče Milivojevića. Arsenal je preuzeo vodstvo u kontroverznim okolnostima kada je Pierre-Emerick Aubameyang probio kući na suprotnu stranu nakon što je Alexandre Lacazette udario loptu na svoj put. Granit Xhaka skočio je na Arsenal dres broj 17, Alex Iwobi nakon što je dobio bodovanje za Arsenal u drugoj polovici u Palači. Na kraju, Arsenalova pobjednička linija za 11 pobjeda završila je u 2-2 s Crystal Palace u nedjelju.

Od ove sezone, Arsenal je bio u horizontalnom ili zaostalom poluvremenu u svih 10 Premier League igara, ali su osvojili sedam igara.