Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Real Madrid i Liverpool su vrlo različite situacije

Posted by jessica 05/05/2022 0 Comment(s)

Real Madrid je prošao u finale nakon što je pobijedio Paris Saint-Germain, Chelsea i Manchester City. Real Madrid još uvijek drži povijesni rekord povijesti momčadi, vjeruju da će sve dok se trude da prođu u finale uspjeti izboriti konačnu pobjedu. Konačni protivnik Real Madrida je Liverpool, koji se sastao u Ligi prvaka 2018. godine. U toj utakmici Liverpool je izgubio 3-1 od Real Madrida, pa hoće li se njihov rezultat ovoga puta promijeniti?

Karim Benzema je zabio u uzastopnim utakmicama i dužan je osvojiti Ballon d'Or kad god osvoji Ligu prvaka. Osim Karima Benzeme, Mohamed Salah se također pojavio kao najbolji kandidat za osvajača Zlatne lopte. Stoga se ovo finale ne odnosi samo na čast momčadi, već i na čast pojedinih igrača. S Karimom Benzemom u bijelom Real Madrid dres i Mohamedom Salahom u crvenom Liverpool dres, tko će pobijediti?

Uostalom, Manchester City nije ispunio san o naslovu Lige prvaka. Čini se da u ovom krugu natjecanja donose odluku. City i dalje želi nastaviti osvajati Premier ligu i boje se da će na kraju izgubiti sve zajedno. Liverpool sada ima tri utakmice u pripremi, a konačni rezultati tek treba biti određeni. Titula Real Madrida La Liga je potvrđena, a momčad će dati sve od sebe za finale Lige prvaka.