Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Real Madrid broj 7 je pod prekomjernim pritiskom

Posted by jessica 22/11/2018 0 Comment(s)

Iako je Ronaldo napustio Real Madrid da se pridruži Juventusu, napustio je veliki Real Maddrid nogometni dresovi broj 7. Bez obzira na to tko je preuzeo broj, zasigurno će obratiti pozornost jer je njegova odgovornost značajna.

Zvijezda Real Madrid Mariano Díaz Mejía preuzeo je dres. Međutim, nevjerojatno, on nije igrao veliku ulogu. To je izazvalo veliku špekulaciju, a mnogi mediji rekli su da on ne može biti onaj koji gura momčad naprijed. Također je pod velikim pritiskom javnog mišljenja. Asensio je pojasnio i otkrio zašto je Mariano uzeo Ronalda u dresu broj 7 u Real Madridu. On vjeruje da ne bismo trebali dati preveliku važnost ovoj Real Madrid dres. Mariano je njegov suigrač. Ne možete ga zamoliti da postigne tri gola po igri. Možda su sva očekivanja za njega previsoka.

Budući da je Real Madrid 29. kolovoza najavio da je potpisao petogodišnji ugovor s Marianom i preuzeo Real Madrid dres br. 7, pozornost svih nikada nije prestala. Doista, očekivanja vanjskog svijeta su previsoka, uvijek misleći da je on dobar ili bolji od Ronaldo.