Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Prodaja PSG dresova zauzela je peto mjesto na svijetu

Posted by jessica 12/03/2019 0 Comment(s)

dresovi prodaja su sve popularniji među prijateljima. Francuski nogometni div Paris Saint-Germain prodao je milijun dresova u jednoj sezoni u kontekstu suradnje s Nikeovim brandom Jordan. Dres kluba zauzima peto mjesto u svjetskom nogometu.

Prošle sezone prodaja PSG-ovog dresa bila je veća od 800.000, ali ovogodišnji podaci pokazuju da će klub ući u prvih pet prodaja dresova, odmah iza Real Madrida, Barcelone, Bayerna i Manchester Uniteda. Kada je Paris Saint-Germain najavio partnerstvo s modnom kolekcijom košarkaške legende Michaela Jordana, ova je sezona postala njihovo treće odijelo UEFA Champions League. Ova vrsta opreme postaje sve popularnija u Sjedinjenim Američkim Državama, a prodaja na Paris Saint-Germain dres raste za 470%.

Za Paris Saint-Germaina, koliko je to za žaljenje! Manchester United je osigurao svoj prolaz do četvrtfinala Lige prvaka u dramatičnom stilu dok je VAR intervenirao kako bi im dao kasnu pobjedu nad Paris Saint-Germainom, uzrokujući kreativne reakcije na društvenim medijima.