Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Paulo Dybala konačno je uvršten u momčad Svjetskog prvenstva

Posted by jessica 14/11/2022 0 Comment(s)

José Mourinho ponovno je isključen, ovaj put hrabro prihvativši odluku suca. José Mourinho je priznao da je bio prestrog prema sucu, ali je jasno dao do znanja da je utakmica bila velika nepravda. José Mourinho je bio debelo kažnjen od strane brojnih sudaca, kojima se nije svidio pretjerano agresivan trener. Roma se u ovoj utakmici doduše susrela s previše nepravednog tretmana suca, ali nisu imali drugog izbora nego naporno raditi kako bi dobili utakmicu.

Roma je na kraju remizirala s Torinom 1-1 zahvaljujući zalaganju Paula Dybale i Nemanje Matića. Paulo Dybala nakon mjesec dana ponovno je obukao AS Roma dres i ušao s klupe. Nije očekivao da će ga protivnik ponovno uhvatiti u igri. I ovaj dramatični faul sudac na kraju nije uvažio i Roma je izgubila jedanaesterac.

Paulo Dybala je jako sretan što se nije slučajno ozlijedio tijekom utakmice, inače bi mogao stvarno propustiti priliku sudjelovati. Paulo Dybala napokon je mogao obući Argentina dres Svjetsko Prvenstvo 2022 kako je želio, a bio je posebno sretan. Argentinski navijači također su jako sretni što se Paulo Dybala može vratiti u igru ​​dobrog zdravlja, na kraju krajeva, on je snažan napadač. José Mourinho želi igračima Rome sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu i raduje se njihovim odličnim rezultatima na natjecanju.