Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Navijači podržavaju Lionela Messija da se ne vrati u Barcelonu

Posted by jessica 26/12/2022 0 Comment(s)

Nakon što je Lionel Messi osvojio Svjetsko prvenstvo, mnogi navijači Barcelone ponadali su se da bi se ponovno mogao vratiti u La Ligu. Iako je Lionel Messi porazio Francusku u finalu Svjetskog prvenstva, to ne sprječava Paris Saint Germain da ga voli. paris saint germain je već ponudio produljenje ugovora s Lionelom Messijem na još godinu dana, a njihov će ugovor biti potpisan 2023. Mnogi francuski navijači počeli su se protiviti odluci paris saint germaina da produži ugovor s Lionelom Messijem, ali klub nije mjesto nacionalnih osjećaja , oni su mjesto temeljeno na interesima.

Lionel Messi vratit će se u ligu u Paris Saint-Germain dres, a tek treba pomoći klubu da osvoji Ligu prvaka. Lionel Messi je jako zahvalan Paris Saint Germainu na pomoći prije godinu dana i podršci u njegovom najtežem razdoblju. U svakom slučaju Lionel Messi teško da će opet obući FC Barcelona dres, uostalom, to je prošlost. Nemoguće je da se snaga Lionela Messija vrati unatrag 20 godina. Ako se vrati u situaciju da snaga Barcelone nije dobra, onda će se suočiti s istom neugodnom scenom kao Ronaldo.

Lionel Messi je jako zahvalan za sva iskustva koja je doživio u svojoj karijeri, a zahvalnost prema Barceloni uvijek će pokopati u srcu. Bez olakšanja Barcelone na početku kasnije bi bilo nemoguće ostvariti veliku karijeru Lionela Messija. Dakle, kada je Lionel Messi napustio Barcelonu prije godinu dana, nije imao nikakvih pritužbi, možda je ovo kraj njihove veze.