Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Najveća pogreška Manchester Cityja bila je potpisivanje Jacka Grealisha

Posted by jessica 20/06/2022 0 Comment(s)

Svi su govorili da je Manchester City potpisao ugovor s Raheema Sterlingom velika pogreška, pa je prošle godine momčad potpisala s Jackom Grealishom kako bi se pridružila većem poslovanju s gubitkom. U Premier ligi Manchester City još uvijek jako voli engleske igrače, a većina omladinskog tima dolazi iz svoje zemlje. Manchester City se postupno sviđao mještanima iz izvorne lokalne momčadi tiranina, a sada je sve više Premierligaša spremno nositi ovaj plavi nogometni dresovi. Iz imenika Manchester Cityja ove godine vidljivo je da se iz Engleske pridružilo pet mladih igrača, a momčad je također počela pridavati važnost uzgoju mladih talenata.

Manchester City je polako širio atmosferu pod vodstvom Pepa Guardiole, a momčad sada također počinje razvijati obuku mladih igrača. Snaga momčadi leži u njegovanju tih mladih talenata i Pep Guardiola očekuje da će i Manchester City biti veliki klub. Na negativan stav Jacka Grealisha naljutio se i Pep Guardiola, koji je požalio što je donio krivu odluku kada nije dobio Messija.

Možda za Jacka Grealisha sve što voli je novac koji donosi ovaj Manchester City dres, a možda i nije raspoložen da ga shvati ozbiljno. Previše ljudi zna za nostalgiju Jacka Grealisha za ljepotama u barskoj noćnoj sceni, a njegov nedisciplinirani život teško je postati talent. Navijači se nadaju da na ostale igrače Manchester Cityja neće utjecati Jack Grealish, igrač koji je previše iznevjerio.