Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Mentalitet određuje snagu igrača

Posted by jessica 24/10/2022 0 Comment(s)

Mentalitet igrača je jako važan, a to se odražava i na Antoinea Griezmanna. Antoine Griezmann se borio s dobrom izvedbom u ograničenim minutama, budući da prethodni dogovor između Atlético de Madrida i FC Barcelone nije postignut. Budući da je Atlético de Madrid otkupio ugovor Antoinea Griezmanna, teret s igrača je skinut. Sadašnji Antoine Griezmann posebno je energičan u Atlético Madrid dres, on više nije onaj tmurni igrač FC Barcelone.

U utakmicama Atlético de Madrida i Real Betisa Antoine Griezmann nakon tri godine ponovno je ponovio dva pogotka u jednoj utakmici. Antoine Griezmann dugo nije odigrao utakmicu tako sretno i osjeća se vrlo opušteno. Antoineu Griezmannu navrle su suze na oči dok se prisjećao iskustva ove tri godine. Iako Antoine Griezmann ne žali što je odlučio nositi FC Barcelona dres, platio je previše za taj san.

Antoine Griezmann je vrlo zahvalan što je Atlético de Madrid mogao ponovno izabrati povjerenje i ne napustiti igrače kao druge momčadi. Antoine Griezmann je imao sreće što se vratio u Atlético de Madrid, dok Philippe Coutinho, još jedan visoko plaćeni igrač FC Barcelone, nije bio te sreće. Philippe Coutinho vratio se u Premier ligu nakon što je našao naklonost trenera Stevena Gerrarda. Nažalost, nakon što se pridružio Aston Villi, snaga Philippea Coutinha nije igrala dobro, a sada je i trener Steven Gerrard također dobio otkaz u momčadi.