Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Manchester United prolazi kroz prošlosezonsku situaciju s Arsenalom

Posted by jessica 15/08/2022 0 Comment(s)

Novo stanje na ljestvici nove sezone, Arsenal je bio na dnu prošle sezone, ali Manchester United ove sezone je postao dno. Arsenal je pobijedio u oba kola, dok je Manchester United izgubio oba. Sezona može promijeniti kvalitetu mnogih momčadi, a promijenila se i sreća Arsenala i Manchester Uniteda. Mnogi igrači nisu bili voljni nositi Arsenal dres prije nekoliko godina i nisu vidjeli izglede za pobjedu u ovoj momčadi. I sad je Manchester United dres postao igrač kojeg igrači ne žele nositi, ne žele se integrirati u takvu momčad.

Arsenal je nakon tri godine potpuno promijenio situaciju i sada su igrači u momčadi puni snage. Konkretno, dodavanje Jesusa donijelo je više prednosti momčadi, a on je eksplodirao neviđenom sposobnošću zabijanja u Arsenalu. Arsenal je ovog ljeta potrošio mnogo novca da dovede nove igrače koji popunjavaju praznine. Bilo da se radi o Gabrielu Jesusu ili Oleksandru Zinchenku, brzo su se prilagodili Arsenalovu sustavu.

Manchester United ostvario je najlošiji rezultat u više od desetljeća jer je dvije utakmice prije kraja završio na posljednjem mjestu Premier lige. Manchester United prolazi kroz jako teško razdoblje i tko je talent koji će ih stvarno spasiti. Trenutačno je najveći problem Manchester Uniteda to što igrači ne žele međusobno surađivati. Nemaju ujedinjeno srce. Godine 2018. José Mourinho je shvatio da postoji temeljni problem u nedostatku rezultata Manchester Uniteda. Ali nitko tada nije vjerovao u ono što je José Mourinho rekao, a sada i Manchester United prolazi kroz proces proricanja katastrofe.