Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Manchester City je savršeno završio prvu utakmicu nove sezone

Posted by jessica 08/08/2022 0 Comment(s)

Završilo je prvo kolo Premier lige, a Manchester United je napravio svoj najlošiji početak u povijesti. Chelsea je ipak nastavio prošlosezonsku situaciju s penalima, a Tottenham Hotspur i Arsenal postali su najjači protivnici Manchester Cityja u novoj sezoni. Manchester City je pobjedom 2-0 nad West Ham Unitedom završio prekrasan dvoboj, posjed im je i dalje čak 75,8%. Bio je to prvi ligaški nastup Erlinga Hålanda u Manchester City dres, a zabio je jedina dva gola na utakmici.

Erling Håland dugo nije napravio taj prepoznatljivi potez, a ovaj put je konačno uspio. Svi se sjećaju da je zadnji put kada je Erling Håland postigao ovaj gol zapeo u Ligi prvaka 2020.-2021. Erling Håland je u to vrijeme protiv Paris Saint-Germaina još uvijek nosio Borussia Dortmund dres. Erling Håland je u toj utakmici zabio dva gola odjednom, a protiv Neymara i ostalih pravio je prkosne poteze. Sada kada su prošle dvije godine, Erling Håland je postao zreliji i stabilniji, te neće samovoljno podcijeniti snagu svojih protivnika.

Erling Håland bio je u prilici, a najsretniji je bio Pep Guardiola. Kad je Pep Guardiola vidio da Kevin De Bruyne i Erling Håland rade zajedno, skočio je ravno od sreće. Uostalom, Manchester City je ove godine prilagodio nekoliko glavnih igrača odjednom, a Pep Guardiola se boji suočiti se s napadom javnosti i povrijediti samopouzdanje igrača. Sada kada je prva utakmica nove sezone savršeno završila, brige može ostaviti po strani i Pep Guardiola.