Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

João Félix želi napustiti Atlético de Madrid

Posted by jessica 04/01/2023 0 Comment(s)

João Félix ne želi nastaviti nositi Atlético Madrid dres, želi igrati za drugu momčad. Međutim, mnogi klubovi su se trgnuli pred visokom naknadom za transfer Joãoa Félixa. Uostalom, učinak igrača posljednjih godina bio je osrednji. João Félix posebno želi trenirati u Premier ligi, a sada nema momčadi koja ga uopće iznajmljuje.

I Chelsea i Arsenal nadali su se pridružiti João Félixu na posudbi, ali Atlético de Madrid postavio je oštre zahtjeve, zbog čega nisu bili voljni preuzeti rizik. Svi misle da je sposobnost Joãoa Félixa vrlo prikladna da nosi taj Liverpool dres, ali šteta je što Klopp nije vidio igračev potencijal. Povratak Antoinea Griezmanna po niskoj cijeni najsretnija je stvar za Atlético de Madrid. Igračev učinak na Svjetskom prvenstvu je prilično dobar.

Zašto João Félix odjednom želi napustiti Atlético de Madrid? Može li to biti zbog povratka Antoinea Griezmanna u momčad. Ovaj put na Svjetskom prvenstvu, učinak Joãoa Félixa i Antoinea Griezmanna relativno je stabilan i mogu dobro igrati zajedno u Atlético de Madridu. Mnogi ljudi kažu da nogometni stil Joãoa Félixa nije prikladan za strateški plan Diega Simeonea, pa hoće li napustiti Atlético de Madrid i pridružiti se drugim momčadima kako želi?