Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

I Luis Suárez i Paulo Dybala napuštaju momčad

Posted by jessica 16/05/2022 0 Comment(s)

Kraj svakog godišnjeg doba također simbolizira sezonu rastanka. Paulo Dybala i Luis Suárez najavili su odlazak i tražit će nove momčadi kojima će se pridružiti na kraju sezone. Luis Suárez stajao je usred terena odjeven u Atlético Madrid dres. Rekao je oproštajne riječi, prisjećajući se prošlosti, suze su i dalje nesvjesno tekle. Luis Suárez zahvalio je Atlético de Madrid za dvije godine i priliku koja mu je omogućila da ponovno osvoji naslov La Lige.

S porastom dobi, snaga svakog igrača će nazadovati. Izvedba Luisa Suáreza ove sezone doista nije tako dobra kao prije, a on jasno osjeća kako mu se tijelo mijenja. Stoga je bilo neizbježno da Luis Suárez napusti Atlético de Madrid, ne s bilo kakvim nezadovoljstvom, već sa zahvalnošću. Luis Suárez prisjetio se 6 nogometni dresovi koje je nosio u karijeri. Vrijeme koje mu najviše nedostaje uvijek je između 2014.-2020.

Paulo Dybala također će skinuti Juventus dres koji je volio 7 godina, a s momčadi više nije produžio ugovor. Juventus će se suočiti s problemima u obnovi, a Paulu Dybalu vrijeme karijere ističe. Tako je ovoga puta Paulo Dybala želio napustiti Juventus, a navijači ga nisu tražili da opet ostane. Juventus možda nije baš najbolji za Paula Dybalu, on može izaći i pronaći nogometni duh kakav stvarno želi.