Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Gdje će završiti karijera Alexisa Sáncheza?

Posted by jessica 01/08/2022 0 Comment(s)

Milanski Inter želio je otpustiti Alexisa Sáncheza, ali igrač je inzistirao da ostane. Ugovor Alexisa Sáncheza s milanskim Interom još nije istekao, a momčad mu želi dati prijevremenu plaću kako bi mogao otići. Konačna odluka Alexisa Sáncheza u odnosu na forsirani stav milanskog Intera. Alexis Sánchez i dalje želi igrati u Inter Milan dres, ne želi odustati od svog sna.

U svakoj utakmici koju je Alexis Sánchez igrao prošle sezone, možete vidjeti da još uvijek jako radi kako bi završio utakmicu. Alexis Sánchez voli nogomet, ali njegova je karijera nažalost puna uspona i padova. Alexis Sánchez nosio je ukupno 8 različitih nogometni dresovi, a ne cijeni ga ekipa u momčadi. Iako je Alexis Sánchez u to vrijeme volio Arsenal dres, na kraju ga je momčad prodala kao robu. Alexis Sánchez puno je kompromitirao za nogomet, ali što je na kraju dobio?

Sada kada je Inter iz Milana isključio Alexisa Sáncheza iz pripremnih utakmica, momčad ga je odlučila napustiti. Hoće li Alexis Sánchez izdržati neigranje usprkos stavu kakav je Inter Milan? Gareth Frank Bale proveo je dvije godine bez igre u Real Madridu, pa je li Alexis Sánchez voljan gubiti vrijeme u milanskom Interu? Ljudi ne žele da Alexis Sánchez završi besmislenu karijeru poput Garetha Franka Balea, očekujući da će pronaći odgovarajuću sljedeću postaju.