Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Zinedine Zidane vidio je činjenice u Real Madridu i odlučio otići

Posted by jessica 02/06/2021 0 Comment(s)

Real Madrid više nije momčad koja se te godine hrabro borila, a koncept momčadi također se dosta promijenio, pa Zinedine Zidane ima dovoljno razloga da odabere odlazak. Zapravo, otkako je CRISTIANO RONALDO skinuo Real Madrid dres i otišao, Zinedine Zidane shvaća da momčad više brine o ravnoteži interesa. Ove će godine nekim vjernim igračima koji su igrali za Real Madrid uskoro isteći rok, ali momčad ih namjerava napustiti. Ovaj je incident jako promijenio srce Zinedinea Zidanea. Da se Zinedine Zidane nije mogao povući iz igre zbog tjelesne ozljede, napustio bi ga i Real Madrid kad dosegne određenu dob.

Pretprošle godine Zinedine Zidane ponovno je privremeno dodijeljen treneru Real Madrida, a ujedno je osvojio i najveću čast u ovom timu čija je snaga značajno opala. Zinedine Zidane je 16 godina gledao kako Sergio Ramos igra za Real Madrid, ali sada ne može dobiti dvogodišnji ugovor s timom. Iako mnogi jako mrze Sergija Ramosa, publika razumije da je on izvrstan igrač koji stvarno igra za Real Madrid.

Sljedeći trener Real Madrida je Carlo Ancelotti, a ovo je drugi put da trenira ovu momčad u karijeri. Prošle godine JAMES RODRÍGUEZ odlučio je odjenuti Everton dres zbog Carla Ancelottija. Publika nije očekivala da će se trener ove godine vratiti u Real Madrid. Jamesa Rodrígueza napustio je njegov učitelj, može li se vratiti u Real Madrid?