Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

West Ham United vrijedno radi u Premier ligi

Posted by jessica 10/11/2021 0 Comment(s)

U protekle dvije godine West Ham United polako je rastao u Premier ligi. Iako nisu prvi izbor za prvenstvo, uvijek mogu pobijediti jaku momčad i iznenaditi publiku. Nakon što je West Ham United pobijedio Liverpool rezultatom 3-2, nadmašili su protivnike i popeli se na treće mjesto. West Ham United je momčad s dugom poviješću u Engleskoj, ali nažalost učinak momčadi tih godina varira između Premier lige i EFL Championshipa.

Prošlu sezonu West Ham United završio je na šestom mjestu u Premier ligi. Zaostaju samo 2 boda za Chelseajem, koji je zauzeo četvrto mjesto. West Ham United je s malom razlikom propustio raspored UEFA Lige prvaka i Europske lige. U 2019. West Ham United je zauzeo 16. mjesto u Premier ligi, a momčad se zamalo ponovno suočila s rizikom smanjenja. U proteklih deset godina West Ham United dres pojavljivali su se uzastopno u Premier ligi, a momčad je zadržala rekord od oko 10. mjesta.

Prošle sezone West Ham United je ostvario najbolje rezultate u posljednjih nekoliko godina, ali nisu regrutirali veliki broj izvanrednih igrača poput Manchester Uniteda. U licu tri vratara momčadi starija od 30 godina, West Ham United je posudio vratara Paris Saint-Germaina Alphonsea Areolu. Paris Saint-Germain je prebogat da bi ga koristio za dobre i jeftine vratare, ali troši puno novca kako bi potpisao Gianluigija Donnarummu da bi se pridružio. Nakon što je Gianluigi Donnarumma obukao Paris Saint-Germain dres, momčad je također posudila Alphonsea Areolu West Ham Unitedu.