Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

West Ham United ponovno stekao povjerenje u Michaila Antonia

Posted by jessica 24/08/2021 0 Comment(s)

Nakon drugog kola regularne sezone Premier lige, West Ham United zauzeo je prvo mjesto s 8 golova i 3 primljena. West Ham United je od prošle sezone vrlo stabilan, a tim je ove sezone osvojio još dvije pobjede. West Ham United pobijedio je Leicester City sa 4-1, a Michail Antonio je postigao dva pogotka u roku od 5 minuta. West Ham United dres ove će se sezone pojaviti u Kupu UEFA -e, a cilj momčadi u novoj sezoni je prolazak među četiri najbolja u Premier ligi.

Michail Antonio bio je u stanju pomaka od 2007. do 2015. Želio se stabilizirati i razvijati u jednom timu, ali je doživio pad 7 momčadi. Michail Antonio prvi se put pridružio Tooting & Mitcham Unitedu i nastupio je vrlo dobro. Zabio je 33 gola u 45 utakmica. No, kad je Anthony rekao da se pridružio Readingu na 4 godine, tim ga je posudio na 5 timova. Konstantna promjena nogometni dresovi Michaila Antonia ozbiljno je povrijedila njegovo samopouzdanje i dovela do pada njegove četverogodišnje karijere.

Neravnina karijera Michaila Antonia oblikovala je jako srce, a on je postupno postao igrač koji je kasno sazrio. Michail Antonio jako cijeni ovaj West Ham United dres. Ova mu je ekipa omogućila da povrati samopouzdanje. Tijekom 6 godina provedenih u West Ham Unitedu, Michail Antonio je ponovno osjetio toplinu doma, a mir mu je omogućio da povrati izvorni entuzijazam u nogometu.