Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Tri su igrača pretrpjela psihološku štetu zbog neuspjeha engleske nogometne reprezentacije

Posted by jessica 13/07/2021 0 Comment(s)

Gubitak engleske nogometne reprezentacije u finalu Europskog kupa rezultirao je ozbiljnim osobnim napadima na trojicu kaznenih udaraca momčadi. U svakoj utakmici moraju postojati dvije situacije pobjede i poraza, a neuspjesi često daju svima da se sjete da nisu uspjeli, a ne kako su uspješno prošli u finale. Loše ponašanje navijača engleske nogometne reprezentacije izravno je povrijedilo srca igrača. Ne znam kako će se sada promijeniti mentalitet trojice igrača? Trenutno su navijači iščrtali EURO 2020 dres ove trojice igrača, a svi su na njih iscijepili bijes zbog neuspjeha reprezentacije.

Nogometaši Engleske pripadaju najmlađoj momčadi Europskog kupa ove sezone, tako da u finalu imaju vrlo malo iskustva s penalima. Kazneni udarac za produžetak test je mentaliteta igrača, a izvedba igrača često je u ovom trenutku vrlo nestabilna. Zbog trojice mladih igrača engleske nogometne reprezentacije u to su vrijeme morali biti vrlo nervozni. Publika može izravno vidjeti napetost u očima Bukayoa Sake, a on također želi postići gol.

Trenutno mnogi navijači misle da trojica igrača koji su priznali kazneni udarac nisu dostojni nositi Engleska EURO 2020 dres. Izravno su uzrokovali poraz reprezentacije u finalu. Izbornik engleske nogometne reprezentacije Gareth Southgate javio se kako bi objasnio i ispričao se, nadajući se da svi neće verbalno ozlijediti trojicu igrača. Ove se godine najviše plaši engleska nogometna reprezentacija konačna je kazna za određivanje pobjednika. Imaju vrlo male šanse za pobjedu na jedanaesterac. Kad je Gareth Southgate saznao da će se suočiti s konačnom kaznom, odjednom nije znao tko bi trebao biti onaj pravi. Ti stari igrači znali su gubiti previše kaznenih udaraca, tako da on može samo polagati nadu na ove mlade igrače.