Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Svi su jednoglasno optimistični u pogledu snage Danske i Španjolske

Posted by jessica 13/06/2022 0 Comment(s)

U ovosezonskom susretu UEFA Lige nacija A, skupina A, niti jedna reprezentacija nije postigla potpuni pobjednički rekord. Najbolji među njima je neporaženi rekord Španjolske i 8 bodova. U skupini trenutno su Danska, Španjolska, Italija i Nizozemska, dok su Francuska, Engleska i Njemačka momčadi s najmanje bodova. Oni koji su nekada bili najjače reprezentacije u Europi sada su na dnu svojih redova.

Gledajući nastupe momčadi UEFA Europskog nogometnog prvenstva prošle sezone, Danska i Španjolska bile su dvije najkonzistentnije momčadi. Igrači u Danskoj i Španjolskoj su uglavnom mladi, sve su to izvanredni igrači koji su tek iskusili u posljednjih nekoliko godina. Pogotovo skupina mladih igrača u Danska dres, svi su izgledali vrlo dinamično i puni pravde. Mladi igrači imaju relativno jednostavne ideje i ujedinit će se kako bi prevladali sve poteškoće za svoje ideale.

Gotovo svi stari španjolski igrači otišli su u mirovinu, a ovi mladi igrači su naslijedili snažan i nepopustljiv nogometni duh momčadi. Navijači su se sretno nasmiješili gledajući igrače u Španjolska dres kako teško trče po terenu. Najvažniji faktor za momčad je da u svakoj fazi ima dobrih igrača pa će se njihova snaga nastaviti. Svi se raduju postignućima ove dvije mlade reprezentacije, a brojne su počasti za koje se ove godine trebaju izboriti.