Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Svi se raduju Paris Saint-Germainu protiv Real Madrida

Posted by jessica 14/12/2021 0 Comment(s)

Navijači su se prvotno nadali da će Paris Saint-Germain protiv Barcelone u Ligi prvaka, ali je šteta što se jedna momčad nije uspjela plasirati u prvih 16. Lionel Messi se nije uspio ponovno sastati s Barcelonom u Ligi prvaka, ali Sergio Ramos bi igrao prvi put protiv Real Madrida. Sergio Ramos, bivši kapetan Real Madrida, prošle sezone zbog ozljede nije sudjelovao u osmini finala Lige prvaka. Sergio Ramos sada je zamijenio Paris Saint-Germain dres. Velika mu je čast što može ponovno sudjelovati u osmini finala Lige prvaka.

I Lionel Messi i Sergio Ramos dobro razumiju strategiju Real Madrida, pa je borba između ove dvije momčadi postala najnepredvidivija bitka u dvoboju 8 skupina. Činjenica da su Lionel Messi i Sergio Ramos nosili isti nogometni dresovi premašila je zamisli mnogih, a svi nisu očekivali da će zajedno pobijediti Real Madrid. Ova utakmica postala je i najiščekivanija igra za sve. Bivši kapetani Barcelone i Real Madrida obojica će izazvati momčad La Lige u ime francuske Ligue 1.

Real Madrid je ove sezone u stabilnom stanju. Hoće li pobijediti protivnike protiv Paris Saint-Germaina? Prethodno Karim Benzema nije prihvatio Zlatnu loptu Lionela Messija 2021., tako da će i ovaj obračun omogućiti svima da vide između sebe. Snaga natjecanja. Svi se nadaju da će Sergio Ramos i Lionel Messi moći sudjelovati u toj utakmici, kako bi navijači mogli vidjeti kakvo im je stanje duha.