Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Što Svjetsko prvenstvo 2022. znači za Neymara i Lionela Messija

Posted by jessica 11/10/2021 0 Comment(s)

U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Americi Brazil je remizirao 0-0 s Kolumbijom, dok je Argentina pobijedila Urugvaj 3-0. Argentina je i dalje izgubila Brazil od 6 bodova u bodovima, a niti jedna strana još nije izgubila utakmicu. Brazil je prekinuo niz od devet pobjeda, a momčad je prvi put izjednačila protivnike. 2022. bit će posljednji put da će skupina izvrsnih starih igrača sudjelovati na Svjetskom prvenstvu. Svi se vesele svom nastupu na Svjetskom prvenstvu.

Brazil nije nastavio pobjeđivati ​​u utakmici, a Neymar se osjećao jako posramljeno. Ovo je 11. godina Neymarove karijere za sudjelovanje na reprezentativnom natjecanju. Ovaj žuti Brazil dres jako mu se sviđa. Otkad je prethodna generacija starih igrača napustila momčad, Brazil je odgovornost oživljavanja bubnjeva prepustio Neymaru, no nažalost on nije odveo reprezentaciju na nove visine u posljednjih nekoliko godina. Svjetsko prvenstvo 2022. bit će velika prilika, a Neymar se iskreno nada da će ga tamo moći prepoznati.

2021. Lionel Messi konačno je osvojio prvenstvo Copa América za svoj Argentina dres, pa je njegov sljedeći plan Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Na vrhuncu karijere Lionela Messija 2014. godine za jedan je korak propustio prvaka Svjetskog prvenstva. Možda će ovo biti zadnji put da je Lionel Messi sudjelovao na Svjetskom prvenstvu. Kakav će mentalitet upotrijebiti za osvajanje najveće časti reprezentacije?