Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Stanje Argentine na Svjetskom prvenstvu u Kataru

Posted by jessica 30/03/2022 0 Comment(s)

Svi znamo da CRISTIANO RONALDO i Lionel Messi još nisu osvojili Svjetsko prvenstvo, a ovo je peti put da su se njih dvojica kvalificirali na Svjetsko prvenstvo. CRISTIANO RONALDO konačno može otpustiti svoje obveze nakon što je Portugal pobijedio Sjevernu Makedoniju sa 2-0. Svjetsko prvenstvo počelo je tek u studenom ove godine, kada će CRISTIANO RONALDO i Lionel Messi biti godinu dana stariji. Iako se svi jako nadaju da će jedan od CRISTIANA RONALDA i Lionela Messija ispuniti san o Svjetskom prvenstvu, sudeći po snazi ​​svih igrača u Portugalu i Argentini, za osvajanje prvenstva treba im više sreće.

Tijekom godina CRISTIANO RONALDO je postao glasnogovornik Portugal dres, a neizostavni je vođa reprezentacije. Lionel Messi je i glasnogovornik Argentina dres, ali mu na ovom Svjetskom prvenstvu, nažalost, nedostaje njegov najbolji prijatelj Aguero. Bog svima daje samo jednu šansu, a Lionel Messi propustio je najbližu priliku za trofej FIFA Svjetskog prvenstva kada je izgubio od Njemačke u finalu Svjetskog prvenstva 2014.

Najstrašniji neprijatelj Argentine je Njemačka, koja je izgubila od svojih protivnika tri puta zaredom. Snaga Njemačke ove godine je još uvijek prilično dobra, bez obzira na to je li Argentina razvila strategiju za poraz svojih protivnika. Ako Argentina može proći u finale, onda je i Njemačka neizbježan protivnik. U usporedbi s učinkom raznih momčadi u Južnoj Americi, navijači su spremniji polagati nadu u osvajanje prvenstva u Brazil.