Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Snažni Edin Džeko vrijedan je povjerenja milanskog Intera

Posted by jessica 22/11/2021 0 Comment(s)

U utakmici između Napulja i milanskog Intera svi su još jednom vidjeli nastup vrhunskog igrača Edina Džeke. Budući da su Napulj i milanski Inter imali jedan bod razlike, Edin Džeko je nastavio birati natjecanje nakon ozljede glave kako bi milanski Inter izborio konačnu pobjedu. Iako Edin Džeko nije pomogao ekipi da postigne gol, njegova žilava borbenost zarazila je sve prisutne. Možda Edina Džeku ne prepoznaju mnogi novi navijači, ali on je i dalje veliki igrač u glavama starih igrača.

Budući da Inter njeguje ove moćne stare igrače, ovog ljeta se ovom timu pridružio Edin Džeko. Edin Džeko ove godine ima 35 godina, ali je i dalje vrlo sposoban. Nakon što je ekipu napustio Romelu Lukaku, Edin Džeko je odjenuo 9 Inter Milan dres. Iako se snaga Edina Džeke ne može mjeriti s Romeluom Lukakuom, duh oličen u njemu inspirira njegove suigrače da krenu naprijed.

Edin Džeko je kao mlad pomogao VfL Wolfsburgu da osvoji prvo prvenstvo Bundeslige u povijesti momčadi, a pomogao je i Manchester Cityju da osvoji prvo prvenstvo Premier lige u povijesti momčadi. U sobi Edina Džeke uvijek su okačeni VfL Wolfsburg dres i Manchester City dres koji predstavlja najljepše trenutke mladosti igrača. Nakon što je Edina Džeku 2015. godine Manchester City posudio Romi, njegov mentalitet je postao puno negativniji. Ne zna zašto ne može ostati u momčadi. Snažni Edin Džeko se ponovno uspravio nakon dolaska u Romu, koji je u pet godina tima ponovo igrao dobro.