Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Snaga nogometa dolazi od svakog igrača u momčadi

Posted by jessica 18/08/2021 0 Comment(s)

U igri DFL-Supercup nebo je kišilo i nije uspjelo zaustaviti entuzijastičnu interakciju između navijača i igrača. Na početku utakmice igrač Bayern Münchena držao je crveni FC Bayern München dres broj 9 kako bi izrazio divljenje prema Gerdu Mülleru. Ostavio je sve zauvijek. Gerd Müller je 15 sezona igrao za Bayern München, a nakon umirovljenja bio je pomoćni trener momčadi 22 godine. Bayern München zahvaljuje Gerdu Mülleru na nesebičnom doprinosu timu. Postignuća tima neodvojiva su od predanosti i vrijednog rada svakog igrača i zaposlenika.

Nogometaši Bayern Münchena odigrali su cijelu utakmicu sa odlučnošću na pobjedu. Nadali su se da će radost pobjede pružiti velikom igraču Gerdu Mülleru. U ovoj utakmici Robert Lewandowski i Thomas Müller ponovno nose isti nogometni dresovi, zaista su prirodni par nogometnih partnera. Robert Lewandowski postigao je dva pogotka, a Thomas Müller pogodak. Prešutna suradnja između njih dvoje najjača je snaga. Publika je cijelu utakmicu gledala vrlo poput duha zajedništva među igračima Bayern Münchena. Nisu se bojali vlastitih interesa da blokiraju pobjedu momčadi te su svaki mogući cilj prenijeli do najpovoljnijeg gola na terenu. Lopta je na igraču.

Stotine godina sjajnog zapisa Bayern Münchena neodvojivo je od nogometnog duha kojeg se ekipa drži. Uvijek vjeruju da je nogomet ujedinjena pobjeda svih. Bayern München je igrač s najistaknutijim treningom mladih među tim momčadima lige, i općenito ti igrači uvijek igraju za momčad. Bayern München rijetko potpisuje visoko plaćene igrače poput onih velikih momčadi. Uvijek su inzistirali na tome da nogomet ne bi trebao biti dodatak komercijalnim interesima.