Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Sergio Agüero nada se da će Manchester City ostvariti san o Ligi prvaka

Posted by jessica 05/05/2021 0 Comment(s)

Navijači su gledali kako Neymar tužno napušta stadion, leđa odjeven u Paris Saint-Germain dres pun tuge. U prvom kolu Paris Saint-Germaina i Manchester Cityja, Neymar je vrijedno radio kako bi stvorio dobre bodove za svoje suigrače, ali nažalost svi su na kraju pogriješili. U ovoj je utakmici, zbog odsustva Kyliana Mbappéa, Neymar još nepovjerljiviji u snagu svojih suigrača, pa je često samac protiv igrača Manchester Cityja.

Snaga Paris Saint-Germaina i Manchester Cityja očito nije na istoj razini. Neymaru je previše teško osloniti se na vlastite snage da bi pobijedio u igri. Na kraju utakmice, Pep Guardiola je ipak poslao Sergia Agüera i Gabriela Jesusa da igraju. Sergio Agüero odjenuo je Manchester City dres kako bi se pripremio za utakmicu. Neočekivano, osoblje koje je držalo plakat pogriješilo je s brojem njegovog nogometni dresovi. Sergio Agüero žalio je zbog promjenjivih vremena. Više nije neizostavan glavni igrač Manchester Cityja.

Sergio Agüero nije osvojio Ligu prvaka otkako se pridružio Manchester Cityju. Sergio Agüero uskoro će napustiti Manchester City nakon završetka ove sezone. Željan je da momčad primi ovu najvišu čast. 2010-2011 bio je trenutak kada je Manchester City bio u usponu, a Sergio Agüero jedini je ostao među tim starim igračima. Za 10 godina Sergio Agüero nada se da će svojim očima svjedočiti blistavom trenutku ekipe.