Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Rođen je još jedan veliki vezni igrač Real Madrida

Posted by jessica 17/10/2022 0 Comment(s)

Snaga svakog igrača Real Madrida je vrlo dobra, osim mladih igrača Rodryga Goesa i Viníciusa Júniora za koje se svi brinu, veznjak Federico Valverde zapravo je još moćniji. Zbog slabog profila Federica Valverdea, a njegova pozicija određuje više asistencija u momčadi, mnogi navijači ne osjećaju vrijednost njegovog postojanja. Federico Valverde sada je poput Luke Modrića prije deset godina, čini se da nema značajne osobne podatke u igri, ali igra vrlo ključnu ulogu.

Sjećate li se prošlosezonskog finala Lige prvaka kada je Vinícius Júnior postigao jedini gol na utakmici. Tada se pamtilo samo da je pogodak zabio Vinícius Júnior, no malo tko se sjeća da je to bila savršena asistencija Federica Valverdea. Godine 2016. Federico Valverde konačno je obukao željni Real Madrid dres. Federico Valverde u kratkom se roku vratio u Real Madrid nakon godine napornog rada u drugim momčadima.

Real Madrid cijeni lojalnost Federica Valverdea, a tim će 2021. godine produžiti njegov ugovor do 2027. Ne samo da je Federico Valverde imao sjajnu izvedbu u Real Madridu, već i kada je bio u Urugvaj dres, radio je sjajan posao. 24-godišnji Federico Valverde izrastao je u sjajnog veznjaka, a na njegov dolazak u Real Madrid utjecao je i sjajni veznjak Luka Modrić.