Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Real Madrid koji ne obraća pažnju na svoje protivnike je promašaj

Posted by jessica 22/03/2022 0 Comment(s)

Utakmica 4-0 ponizila je Real Madrid, a mnogi su navijači otišli prije nego što je utakmica završila. Real Madrid nije izgubio od FC Barcelone tri godine, a svi nisu očekivali da će ovaj put izgubiti tako teško. Kako je FC Barcelona zabijala gol za golom, ti navijači u Real Madrid dres napuštali su stadion tužni i puni razočaranja. Što je ovaj put najveći razlog neuspjeha Real Madrida? To je bilo zato što su podcijenili snagu svog protivnika FC Barcelone, a čak ni glavni igrači nisu bili poslani na teren.

Ono što je najviše tabu u nogometu je podcjenjivanje snage protivnika, a trener Carlo Ancelotti je ovaj put napravio tako prizemnu pogrešku. FC Barcelona ovu utakmicu tretira kao najvažnije finale, dok Real Madrid utakmicu tretira kao normalnu regularnu sezonu, tako da radost pobjede mora pripasti pripremljenoj momčadi. Xavi nije očekivao da će pobijediti Real Madrid velikim rezultatom, a snaga igrača u dvije momčadi bila je slična.

Ključna figura u pobjedi FC Barcelone u ovoj utakmici bio je Ousmane Dembélé, čije su asistencije svojim suigračima pružile dobre prilike za gol. Bio je to najbolji trenutak Ousmanea Dembéléa u 5 godina kada je nosio FC Barcelona dres, a njegov mentalitet je napravio razliku. FC Barcelona i Ousmane Dembélé još nisu obnovili ugovore, a 24-godišnjak traži više prilika za svoju budućnost.