Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Razlika između Real Madrida i FC Barcelone

Posted by jessica 25/10/2021 0 Comment(s)

Sada utakmice Real Madrida i FC Barcelone navijači više ne prate aktivno, a slavni igrači ove dvije momčadi su skoro otišli. Real Madrid i FC Barcelona nisu momčad koja se te godine hrabro borila, a rejting La Lige polako nadmašuje Premier liga. Real Madrid je pobijedio FC Barcelonu rezultatom 2-1. Nažalost, činilo se da nedostaje konkurentnosti u igri.

Sergio Agüero je prvi put zabio gol za FC Barcelonu, ali je šteta što nije mogao preokrenuti situaciju i pobijediti. Kada je Sergio Agüero zabio gol, odjednom se poželio zagrliti i slaviti s Lionelom Messijem. No, kada se Sergio Agüero okrenuo i pogledao svoje suigrače iza sebe, požalio je što još uvijek ne može istovremeno nositi FC Barcelona dres s Lionelom Messijem. Kada je Sergio Agüero nosio Manchester City dres, često je komunicirao s Lionelom Messijem: Jednog dana ću se pridružiti FC Barceloni za tebe. Njih dvoje se vole igrati zajedno.

Iako Real Madrid nije tako dobar kao tadašnja momčad igrača, ali momčad još uvijek zadržava nekoliko starih igrača. Toni Kroos, Karim Benzema i Luka Modrić još uvijek nose nogometni dresovi s brojevima 8, 9 i 10. Oni su još uvijek početni kandidati tima. Real Madrid još uvijek zadržava neke stare igrače, a FC Barcelona je temeljito očistila te izvrsne stare igrače.