Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Publika se raduje nastupu N’Golo Kantéa u finalu Lige prvaka

Posted by jessica 19/05/2021 0 Comment(s)

Chelsea je pobijedio Leicester City, a momčad je nadograđena na treće mjesto na ljestvici. Snaga mladih igrača Chelseaja postaje sve stabilnija, a Timo Werner postigao je veliki napredak pod vodstvom Thomasa Tuchela. Navijači Premier lige otkrili su da dok god N’Golo Kanté nosi Chelsea dres da bi igrao utakmicu ove sezone, momčad će nesumnjivo pobjeđivati. Svi su i dalje izrazili zahvalnost za izvanredan učinak N’Golo Kantéa u posljednjoj UEFA-inoj Ligi prvaka. Njegov koncept nogometa daleko nadilazi ono što mnogi ljudi misle.

Nogometna karijera N’Golo Kantéa nije bila glatka, prošle sezone gotovo ga je trgovao Chelsea, a momčad se napokon odlučila odreći Williana. Svi su N’Goloa Kantéa danas smatrali jednim od najboljih veznjaka na svijetu, ali nažalost njegova je snaga posljednjih godina opala iz fizičkih razloga. Prošle godine Chelsea nije planirao obnoviti ugovor jer je uzeo u obzir fizički rizik N'Golo Kantéa. Ekipa nije očekivala da će ove godine još jednom maksimizirati snagu.

Ova je sezona zadnja godina ugovora između N’Golo Kantéa i Chelseaja, a ovaj nogometni dresovi s brojem 7 i dalje mu se jako sviđa. N’Golo Kanté dva je puta u karijeri osvojio Premier ligu. Bili su to Leicester City 2016. i Chelsea 2017. Prvenstvo Lige prvaka oduvijek je bio san za N’Golo Kantéa i silno se nada pomoći Chelseaju da osvoji ovu najvišu čast ove sezone.