Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Proces rasta FC Barcelone za Frenkieja de Jonga

Posted by jessica 09/12/2021 0 Comment(s)

Završena je grupna faza UEFA Lige prvaka, a pojavilo se i prvih 16 momčadi. U ovim utakmicama, onaj koji je na sve ostavio najdublji dojam bio je dvoboj Bayerna Münchena i FC Barcelone. Bio je to dvoboj s jakim snijegom, a završetak je bio suđen da bude tragičan. FC Barcelona se nakon 21 godine ponovno nije uspjela plasirati u osminu finala Lige prvaka, a opet je završila golom Bayerna iz Münchena bez golova.

Ispadanje AC Milana bilo je nešto što su svi očekivali, ali eliminacija FC Barcelone svima je donijela određenu dozu tuge. Xavi nije uspio na vrijeme spasiti sadašnju FC Barcelonu, a jaz između njih i Bayerna Münchena je jako velik. Neuspjeh ove utakmice i službeno je najavio kraj slavne ere FC Barcelone, oni više nisu prethodni tim koji se hrabro borio. Igrači koji su se posljednjih godina pridružili prvenstvu FC Barcelone u ovom trenutku osjećaju se bespomoćno i očajno. Žuti FC Barcelona dres na stadionu odražavali su tugu, a igrači su tužni napustili stadion.

Na nebu je padao jak snijeg, ali ti igrači FC Barcelone u tankim nogometni dresovi sporo su odlazili. FC Barcelona je ove sezone doživjela previše svjetskih veza, a Frenkie de Jong ne zna kamo će dalje. Svi su gledali kako Frenkie de Jong sjedi na terenu, mladom igraču je suđeno da odraste u ovoj igri. Tijekom cijele utakmice Frenkie de Jong se trudio da dobije utakmicu, ali na kraju nije dobio ništa.