Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Premijer liga nije gotova, Manchester United je izgubio šanse

Posted by jessica 03/04/2022 0 Comment(s)

Manchester United je ove sezone skliznuo s 1. na 6. mjesto, a sada im je teško vratiti se među prva četiri. Mjesto u Europskoj ligi sada zauzima Tottenham Hotspur, a Manchester Unitedu nedostaje povoljan bod nakon remija 1-1 s Leicester Cityjem. Manchester Unitedu preostalo je posljednjih šest utakmica za duel s Liverpoolom, Arsenalom i Chelseajem. Dakle, iz perspektive rasporeda, Manchester Unitedu je preteško za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Čini se da su napadači Manchester Uniteda ove sezone izgubili sposobnost zabijanja golova, uvijek odlučuju vratiti loptu nakon što je imaju. Ne zna se je li na Manchester United utjecao Cristiano Ronaldo, no igrači su izgubili put i svi su nakon primljene lopte odlučili vratiti loptu. Jadon Sancho je ponovio ovu pogrešku u ovoj utakmici, što je rezultiralo promašenom posljednjom golom.

Jadon Sancho je nazadovao otkako je nosio Manchester United dres, a ove sezone je postigao samo 3 gola i 3 asistencije. Kada je prošle godine Jadon Sancho nosio Borussia Dortmund dres, uvijek je brzo zabijao golove na utakmici. Zašto se promijenio igrački karakter napadača Manchester Uniteda, je li to dogovor trenera ili potreba za strateškim planom? Iako je golgeterska sposobnost Cristiana Ronalda vrlo moćna, igrači bi trebali vjerovati u vlastitu snagu, a ne oslanjati se na druge.