Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Paris Saint-Germain strateški gubi od Manchester Cityja

Posted by jessica 29/04/2021 0 Comment(s)

Nakon što su pogledali utakmicu između Paris Saint-Germaina i Manchester Cityja u Ligi prvaka, mnogi su gledatelji još jednom vidjeli Neymara, koji je bio prilično sposoban. Tijekom godina, Neymar se zaista nada da će ponovno moći osvojiti trofej Lige prvaka, ali nažalost, vlastitom snagom nikada neće moći odoljeti kolektivnoj snazi ​​svojih protivnika. Dok je publika gledala Neymara kako očajnički dodaje loptu kako bi stvorio priliku za gol svojim suigračima na stadionu, svi su se još jednom prisjetili načina na koji je nosio FC Barcelona dres i igrao s Lionelom Mesijem.

Paris Saint-Germain je u ovoj rundi izgubio 1-2 od Manchester Cityja, a Neymar je razočarano napustio teren. Neymar je igrao toliko teško da je odigrao cijelu utakmicu, ali nažalost uvijek nije dobivao pomoć suigrača u dodavanju. Kylian Mbappé još uvijek je neiskusan i čvrsto ga brani strategija Pepa Guardiole. Kad se snaga Kyliana Mbappéa ne može učinkovito iskoristiti, ne zna kako pomoći suigračima da postignu učinkovite golove. Kylian Mbappé može se dobro ponašati samo u adaptivnoj strategiji. Jednom kad naiđe na nepoznatu borbenu metodu, ne zna odakle početi.

Kylian Mbappé zapravo je vrlo sličan CRISTIANU RONALDU. Znaju češće dobro igrati. Zašto mnogi ljudi misle da je Lionel Messi uvijek jači od CRISTIANA RONALDA? Zapravo je najjednostavnije objašnjenje da Lionel Messi može iskoristiti snagu samog nogometa u bilo kojoj strategiji. Lionel Messi jedan je od rijetkih nogometnih genija na svijetu. Odigrao je ne samo utakmicu, već i svoju radost u nogometu. Prodaja nogometni dresovi Kylian Mbappé ove godine izravno je nadmašila nogometni dresovi Lionela Messija. Publika se nadala da će Kylian Mbappé naučiti više nogometne zabave u svojoj budućoj karijeri.