Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Paris Saint-Germain pobijedio je prvi put u regularnoj sezoni francuske Ligue 1

Posted by jessica 04/10/2021 0 Comment(s)

Ove sezone je Paris Saint-Germain prvi put poražen u regularnoj sezoni Ligue 1. Lionel Messi iz slobodnog udarca ponovno je pogodio okvir gola. Gianluigi Donnarumma prvi je put dobio sudački žuti karton. Lionel Messi još uvijek nije uspio postići prvi gol Paris Saint-Germaina, ali se njegova forma polako poboljšavala. Gianluigi Donnarumma nema nekoliko protivnika u nekoliko početnih utakmica, ali nažalost u ovoj su utakmici njegovi protivnici zabili dva puta.

Mnogi su gledatelji dovodili u pitanje trenerske sposobnosti Mauricija Pochettina. Nakon što je nekoliko glavnih igrača upravo doživjelo utakmicu Lige prvaka, očito je da nema potrebe da se svi pojavljuju u ovoj utakmici. Ovi glavni igrači jasno vide nedostatak fizičke snage, na kraju krajeva, njihova je dob dosegla oko 30 godina. Paris Saint-Germain ima toliko igrača, Mauricio Pochettino bi također trebao dati juniorima više mogućnosti za nastup. Da bi Paris Saint-Germain postigao dobre rezultate u Ligi prvaka, momčad mora pojačati trening drugih igrača, umjesto da se oslanja samo na performanse ovih igrača.

Otkad se Lionel Messi presvukao u Paris Saint-Germain dres, njegova snaga se doista nije pokazala. Uostalom, još uvijek postoje mnoge razlike između sustava Ligue 1 i sustava La Lige, a Lionelu Messiju treba više vremena za prilagodbu. Bez obzira na nastup Lionela Messija, Neymar će se uvijek nasmiješiti i ohrabriti ga. Oboje cijene dan kada ponovno nose isti nogometni dresovi. Možda trenerske sposobnosti Mauricija Pochettina nisu najbolje, ali i Lionel Messi i Neymar nadaju se da će svojim trudom Paris Saint-Germain donijeti prvu Ligu prvaka.