Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Nizozemska je propustila svoju najbolju priliku za plasman na Svjetsko prvenstvo

Posted by jessica 15/11/2021 0 Comment(s)

U ovom kolu europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo remi Nizozemske 2-2 s Crnom Gorom postao je najrazočaravajući završetak za publiku. Nizozemska se nadala pobjedi u ovoj rundi utakmice i izravnom plasmanu u prva 32 mjesta na Svjetskom prvenstvu, ali su ih protivnici preokrenuli s dva pogotka prednosti. Crna Gora nije jaka kao Nizozemska, ali su zabili dva gola u zadnjih 10 minuta.

Poraz Nizozemske u ovoj utakmici dao je i drugim reprezentacijama u istoj skupini veće šanse za promociju. Trenutno i Turska i Norveška imaju po 18 bodova. 20 bodova Nizozemske uopće nije prednost. U sljedećoj utakmici protivnik Nizozemske je Norveška, a jedna od dvije momčadi mora ispasti. Protivnik s kojim se Turska suočava je Crna Gora, kakav će dvoboj imati. Hoće li Crna Gora igrati ključnu ulogu u ove tri momčadi? Sljedeći krug natjecanja bit će objavljen uskoro.

Nizozemska je izgubila u najvažnijoj utakmici. Memphis Depay, koji je nosio nogometni dresovi s brojem 10, nije bio uzbuđen zbog obaranja rekorda. Ove sezone, Memphis Depay, koji je nosio 10. Nizozemska dres, postigao je svoj najbolji rekord. Zabio je 9 golova i 6 asistencija. U utakmici je Memphis Depay također sretno proslavio svoja dva pogotka. Nije očekivao da će momčad biti izjednačena u zadnji čas. Rezultat ove utakmice je popuštala konačna obrana Nizozemske ili je završnicu Bog dogovorio?