Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Nitko ne bi pomislio da će se Gonzalo Higuaín umiroviti ranije od CRISTIANA RONALDA

Posted by jessica 04/10/2022 0 Comment(s)

Utakmica između Manchester Cityja i Manchester Uniteda natjerala je CRISTIANA RONALDA da ponovno padne u nemir nakon umirovljenja. CRISTIANO RONALDO je bio jako ljut što nije mogao igrati, bio je ljut što momčadi nije dala priliku za nastup. Trener Erik ten Hag jasno je dao do znanja da su mladi igrači dobili priliku za nastup, pa je u igru ​​ušao Anthony Martial. Nije razočarao ni Anthony Martial koji je postigao dva pogotka u vremenu.

Zbog izvanredne izvedbe Anthonyja Martiala više nitko ne mari za osjećaje CRISTIANA RONALDA. Da je Anthony Martial bio slabiji, navijači bi sigurno krivili Erika ten Haga što nije dao priliku CRISTIANU RONALDU. Manchester United je predodređen da napravi plan reformi, momčad će birati između starih i mladih igrača, inače će teško napraviti iskorak. Iako je CRISTIANO RONALDO reprezentativac Manchester United dres broj 7, budući razvoj momčadi vjeruje u snagu svake generacije mladih igrača.

CRISTIANO RONALDO nije rado govorio o umirovljenju, no danas je 34-godišnji Gonzalo Higuaín najavio odlazak u mirovinu. Gonzalo Higuaín je na konferenciji za novinare briznuo u plač, žaleći što njegova karijera nije završila sjajno. Najbolji dani Gonzala Higuaína bili su u tom bijelom Real Madrid dres, a toliko je nogometnih čuda napravio u tih šest godina. Na oproštajnoj ceremoniji Gonzalo Higuaín je novinarima znakovito rekao: Već je kupio novi Argentina dres i namjerava gledati utakmicu. Vjeruje da Messi može voditi reprezentaciju do velikog iskoraka.