Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Manchester United u gostima dres ove sezone je plave boje

Posted by jessica 30/08/2021 0 Comment(s)

U trećem kolu Premier lige Manchester United pobijedio je Wolves 1-0. Glavna tema dizajna gostujućeg dječji dresovi Manchester Uniteda ove sezone je plava, a momčad se nada da će biti jaka poput plavih. Ovogodišnji prvak Lige prvaka je Chelsea, prvak Premier lige Manchester City, a prvak europskog kupa Italija. Dres Dugim Rukavima su im uglavnom plavi. Kako bi dodatno potaknuo igrače na poboljšanje, Manchester United je ove sezone odlučio koristiti plavu boju za gostujući nogometni dresovi.

U ovoj utakmici vratar Manchester Uniteda David de Gea odigrao je izvanrednu izvedbu, savršeno je spasio 6 mogućih golova protivnika. Edinson Cavani igrao je prvi put u novoj sezoni. Još uvijek nosi broj 7 Manchester United dres. Izvanredna izvedba Edinsona Cavanija prošle sezone pomogla je Manchester Unitedu da osvoji drugo mjesto u Premier ligi, pa momčad neće po volji mijenjati broj dresa. Što se tiče broja dresa koji će Cristiano Ronaldo odlučiti pridružiti se Manchester Unitedu, još uvijek nije jasno. Svi se sjećaju da mu se broj 28 jako svidio u mladosti.

Manchester United ljetos je ponovno angažirao napadače, momčad je još uvijek zanemarila važnost braniča. U ovoj utakmici najveća mana Manchester Uniteda je nedostatak sposobnosti branitelja, zbog čega je protivnik više puta napadao gol. Raphaël Varane uspješno je asistirao Masonu Greenwoodu i postigao pogodak, no Manchester Unitedu je i dalje jako teško osloniti se na svoju snagu u jačanju obrane momčadi.