Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Manchester United ove sezone nije ponovno osvojio nijedno prvenstvo

Posted by jessica 27/05/2021 0 Comment(s)

Manchester United ove sezone nije osvojio nijedan prvenstveni trofej, a momčad je izgubila i UEFA-inu Europsku ligu. U ovom finalu Villarreal je izborio kazneni udarac, a trener momčadi bio je Unai Emery. Ovo je prvi put da je Villarreal osvojio UEFA-inu Europsku ligu. Žuti nogometni dresovi osvjetljavao je ozračje pobjede. Unai Emery trenirao je momčad četiri puta da osvoji Europsku ligu UEFA-e, a njegovu sposobnost još uvijek prepoznaju mnogi.

U ovoj je utakmici Edinson Cavani postigao još jedan pogodak. Edinson Cavani želio je osvojiti prvenstvo u prvoj godini pridruživanja Manchester Unitedu, ali njegov je naporan rad bio uzaludan. Edinson Cavani nosio je broj 7 Manchester United dres nakon što se pridružio. Nakon pola godine trčanja, njegov je učinak sve bolji i bolji. Mnogi navijači Manchester Uniteda nadaju se da Edinson Cavani može biti deset godina mlađi, kako bi mogao bolje voditi momčad na viši vrh.

Edinson Cavani još uvijek ima dugu kosu, ali lice mu je očito ostarilo. Kad su svi prvi put upoznali Edinsona Cavanija, bio je visok igrač duge kose. Nakon toliko godina, Edinson Cavani zadržao je ovu sliku nepromijenjenom i postao je jedinstveni stil u nogometu.