Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Manchester United opravdava očekivanja mladih igrača

Posted by jessica 26/04/2022 0 Comment(s)

CRISTIANO RONALDO je ponovno zabio i borio se da spasi Manchester United do pobjede. Manchester United se sljedeće sezone neće moći kvalificirati u Europsku ligu, a momčad može prilagoditi odlazak i zadržavanje svakog igrača. Manchester United je napustio trenera Joséa Mourinha i igrače Alexisa Sáncheza i Romelua Lukakua kako bi zadržao Paula Pogbu. Sada Paul Pogba već dugo mrzi Manchester United dres i smatra da momčad ne može donijeti prvenstvo kakvo želi.

Tijekom godina, Manchester United je uvijek iznova donosio pogrešne odluke, što je na kraju otežavalo ponovni uspon momčadi. Manchester United je posljednjih godina potrošio mnogo novca na potpise, ali nažalost treneri momčadi nikada nisu uspjeli iskoristiti potencijal novih igrača. Jadon Sancho, Harry Maguire i Paul Pogba svi su nazadovali otkako su se pridružili Manchester Unitedu, a njihovi visoki honorari nisu ispunili očekivanja.

Zašto Manchester United ne želi kultivirati te mlade igrače, momčad je spremna potrošiti puno novca da potpiše izvanredne igrače s neizvjesnim čimbenicima. Svi se sjećaju da kada Manchester United 2020. nije imao istaknutih igrača, ti mladi igrači su igrali vrlo stabilno. Nažalost, Manchester United je na kraju zamijenio Daniela Jamesa u Leeds United, gdje je postigao 4 gola u 18 nastupa za momčad. Daniel James je izgubio svoju voljenu nogometni dresovi i nada se da će se jednog dana vratiti u Manchester United.