Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Manchester United još uvijek polaže nadu u pobjedu na CRISTIANA RONALDA

Posted by jessica 04/01/2022 0 Comment(s)

CRISTIANO RONALDO je stvarno neraspoložen igrač, sve dok je u pitanju neuspješna igra, lice mu uvijek pokazuje jako ljutit izraz. Neuspjeh je rezultat koji će se sigurno dogoditi u igri, ali šteta je što CRISTIANO RONALDO to još uvijek ne može prihvatiti. U porazu Manchester Uniteda od Wolvesa 0-1, CRISTIANO RONALDO je prvi put stavio kapetanski rukav. CRISTIANO RONALDO je vrlo željan pobjede u utakmici u kojoj je postao kapetan, ali su, nažalost, bili potisnuti od strane protivnika i izgubili utakmicu.

Zahvaljujući herojskoj obrani Davida de Gee od više golova u ovoj utakmici, ili će se Manchester United suočiti s gorom situacijom. Otkako je CRISTIANO RONALDO nosio Manchester United dres, momčad se i dalje oslanjala na njega, a on je u svakoj utakmici postajao starter. Manchester United nije učio iz iskustva Juventusa, ipak se žele osloniti na snagu CRISTIANA RONALDA kako bi pobijedili svoje protivnike. Kako bi CRISTIANO RONALDO postao starter, Manchester United je još jednom iznevjerio te mlade i moćne napadače.

Vrhunac CRISTIANA RONALDA ostao je u dojmu Real Madrid dres, ali nažalost druge momčadi i dalje pokušavaju probiti. U to vrijeme Juventus je promijenio cjelokupni sustav za CRISTIANA RONALDA, zbog čega se momčad suočila s neuspjehom tri godine kasnije. Sada Manchester United još uvijek ima iluzije o CRISTIANU RONALDU. Mislite li da 37-godišnji igrač može vratiti svoju najbolju formu?