Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Liverpool je u Ligi prvaka pobijedio madridski Atlético

Posted by jessica 20/10/2021 0 Comment(s)

U Ligi prvaka prošle sezone Liverpool je poražen i eliminiran od Atlético de Madrid. Ove sezone napokon su se osvetili na gostovanju. Liverpool je u prvih 13 minuta postigao dva pogotka. Nakon prošlosezonskog sukobljenog iskustva, Klopp je usvojio brzi strateški plan u igri. Klopp je usvojio formaciju 4-3-3 i poslao tri glavna napadača tima i druge glavne igrače da sudjeluju. Oni će zbog osvete pobijediti Atlético de Madrid.

Utakmica između Liverpoola i Atlético de Madrid publici je donijela mnoge prekrasne slike, a obje strane pokazale su izvrsne predstave. Budući da je Atlético de Madrid u prvih 13 minuta zaostao za dva protivnika, igrači su i dalje zadržali vrlo stabilan mentalitet. Zatim je Antoine Griezmann u 14 minuta postigao dva uzastopna pogotka kako bi vratio rezultat. Navijači na sceni podigli su broj 8 Atlético Madrid dres kako bi mu ponovno poželjeli dobrodošlicu u momčad.

Liverpool i Atlético de Madrid remizirali su 2-2 u prvom poluvremenu, a dvije strane su započele ohrabrujući sukob u drugom poluvremenu. U dugom drugom poluvremenu obje strane nisu uspjele ponovno postići gol. Dok se nesreća nije dogodila, Antoine Griezmann je slučajno udario nogom do Philove glave, a sudac ga je isključio crvenim kartonom. U početku su snage obje strane bile relativno suprotstavljene, izlazak Antoinea Griezmanna izravno je dao Liverpoolu bolje šanse. Na kraju je Atlético de Madrid poražen u utakmici 10 ljudi protiv Liverpoola s 11 ljudi. Diego Simeone kleknuo je na tlo s bolnom glavom. Na kraju utakmice, publika je nosila Liverpool dres. Konačno su pobijedili Atlético de Madrid i pobijedili.