Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Lionel Messi se ne boji skeptičnog stava drugih

Posted by jessica 22/12/2021 0 Comment(s)

Na polovici utakmice Ligue 1 Kylian Mbappé je izvrsnim rezultatima osvojio titulu najistaknutijeg napadača. Otkako je Lionel Messi nosio Paris Saint-Germain dres, njegova izvedba nije bila tako dobra kako su svi očekivali, a i dalje se sve češće prilagođava novoj sredini. Zapravo, nakon što se Lionel Messi pridružio Paris Saint-Germainu, momčad se i dalje fokusirala na Kyliana Mbappéa, a ostali su igrači bili kooperativniji.

Lionel Messi je više sporedna uloga u Paris Saint-Germainu, spreman je stvoriti više golova za mlade igrače. Lionelu Messiju nedostajala je statistika u postizanju pogodaka, a svi su počeli ispitivati ​​njegovu sposobnost. Zapravo, kada je Lionel Messi odlučio promijeniti nogometni dresovi s brojem 30, bio je potpuno spreman u srcu. Lionel Messi svoju najbolju mladost posvetio je Dres Dugim Rukavima broj 10. Nada se da će na broju 30 ostaviti drugačiju esenciju.

U nogometu se ne radi o tome da onaj tko postigne više golova je kralj, ali onaj tko pobijedi u utakmici je onaj jači. Kako raste, Lionel Messi bolje razumije pravo značenje nogometa i spreman je uložiti više napora kako bi pomogao Paris Saint-Germainu. Suočen sa svačijim dvojbama, Lionel Messi se prema tome odnosio mirno. Kada se igrač više ne bori s tuđim sumnjama, može bolje odigrati svoju snagu.