Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Lionel Messi promijenio je dres prvi put u karijeri

Posted by jessica 11/08/2021 0 Comment(s)

Lionel Messi službeno je obukao Paris Saint-Germain dres broj 30, a na razgovor je došao u Parc prinčeva. Kratko vrijeme transfera nije previše razmišljalo o Lionelu Messiju, a Paris Saint-Germain postao mu je jedina šansa za ulazak u Ligu prvaka. U samo nekoliko dana Lionel Messi iznenada je prešao u druge momčadi. Obožavatelji su se pitali može li se prilagoditi sustavu Paris Saint-Germain. Već su počele razne ligaške utakmice, a ova je sezona posebno važna za Lionela Messija.

Nakon što je Lionel Messi doživio bolan oproštaj od navijača Barcelone, ponovno je osjetio toplu dobrodošlicu navijača Paris Saint-Germaina. Navijači su često duhovna podrška igrača. I momčadi i suigrači mogu napustiti igrače, ali navijači će uvijek stajati na ujedinjenom frontu s igračima. Lionel Messi i Neymar ponovno su nosili iste nogometni dresovi, a oni su se sretno zagrlili.

Lionel Messi došao je u Paris Saint-Germain vidjeti Ángela Di Maríu ponovno vrlo sretnog, ovdje je ponovno osjetio prijateljstvo između svojih suigrača. Navijači su bili jako zadovoljni kad su vidjeli da se Lionel Messi više ne osjeća tužno zbog odlaska iz Barcelone, te se opet sretno nasmiješio. Paris Saint-Germain druga je momčad u karijeri Lionela Messija i svi se vesele njegovom ponovnom pokretanju.