Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Kontinuirani rast igrača Chelseaja

Posted by jessica 29/12/2021 0 Comment(s)

Aston Villa je podbacila protiv Liverpoola i Chelseaja, te su se povukli na 12. mjesto ljestvice. U utakmici Chelseaja i Aston Ville Romelu Lukaku je konačno ponovno obukao nogometni dresovi kao zamjena. Romelu Lukaku dugo nije sudjelovao u igri zbog posljednje ozljede, a svi se boje da će na njegovu fizičku spremnost izravno utjecati. U ovoj utakmici ponovno je zabio Romelu Lukaku. Jako mu se svidio ovaj prepoznatljiv žuti Chelsea dres.

Chelseajeva snaga je opala u posljednjim utakmicama, a njihovu poziciju kao broj jedan u Premier ligi zamijenio je Manchester City. Chelsea trenutno zaostaje 6 bodova za Manchester Cityjem i moraju se više potruditi da preokrenu tok utakmice. Jorginho Frello je stvarno jedanaesterac. Zabio je sve jedanaesterce ove sezone. Njegov dobar mentalitet osvojio je više obožavatelja.

Ove godine Jorginho Frello je također bio nominiran za dobitnika Zlatnog globusa, ali je, nažalost, završio na trećem mjestu. Jorginho Frello je tihi igrač koji uvijek može igrati ulogu u ključnim utakmicama. Jorginho Frello je u Chelseaju tri godine, gdje je naučio više znanja i odgovornosti, a sada je promaknut u kapetana momčadi.