Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Juventus se diže korak po korak na ljestvici Serije A

Posted by jessica 06/12/2021 0 Comment(s)

Nakon 16. kola Serie A poredak momčadi je promijenjen. Napulj je s vrha ljestvice po prvi put pao na treće mjesto, a prvoplasirani je AC Milan s 38 bodova. AC Milan dres ove su se sezone svidjeli većem broju navijača, a vrlo je inspirativan i njihov nastup u Ligi prvaka. Nakon Juventusovog pobjedničkog niza, momčad je ponovno zauzela peto mjesto. Juventus se polako popeo s 10. mjesta na početku do trenutno prvih nekoliko. Trener Massimiliano Allegri vjeruje da će učinak momčadi u budućnosti biti sve stabilniji.

Juventus prolazi kroz izvanredno razdoblje, a ono što im treba je stabilno stanje duha. Zbog velikog broja promjena igrača, Juventus se mora suočiti s novim startom. U rasporedu između Lige prvaka i Serie A, Juventus je odlučio pažljivo trenirati svakog igrača korak po korak. U prošlosti je Juventus uvijek bio momčad u kojoj je dominirala momčadska snaga, ali otkako se Cristiano Ronaldo pridružio timu, sustav momčadi doživio je velike promjene što je rezultiralo padom ukupne snage.

Kada je Massimiliano Allegri ove godine ponovno preuzeo crno-bijeli Juventus dres s okomitim prugama, osjetio je veliko žaljenje. Misleći da kada je Massimiliano Allegri trenirao Juventusove igrače u seriju Jagged King Konga, momčad nije izvršila zadatak prema njegovim željama, a sada se opet suočava s strašnom situacijom. Rekord Juventusa ove sezone još nije utvrđen, uostalom imaju moćnog trenera Massimiliana Allegrija.