Besplatna dostava po narudžbi preko 90 €

Ivan Perišić prvi put dolazi u prvoligaš

Posted by jessica 30/05/2022 0 Comment(s)

Nakon završetka ovosezonskog rasporeda, najveći protok igrača su ekipe Serie A. Internazionale se i dalje odlučuje na zamjenu starih igrača, momčad nije ponovno potpisala one kojima je istekao ugovor. 33-godišnji Ivan Perišić službeno je skinuo Inter Milan dres i otišao, a istekao mu je ugovor s momčadi. Ivan Perišić je za Internazionale igrao 7 godina, ali ga momčad nažalost nije shvaćala ozbiljno. Ivan Perišić je čak bio posuđen u Bayern München tijekom 2019.-2020., kada njegovo srce više nije pripadalo Internazionaleu.

Istek ugovora s Internazionaleom bio je oslobađanje za Ivana Perišića koji bi konačno mogao prijeći u drugi nogometni dresovi. Nakon kratkog kontakta s Ivanom Perišićem prošle godine, Antonio Conte još uvijek cijeni kvalitetu igrača. Dakle, nakon što je saznao da je Ivan Perišić odlučio napustiti Internazionale, Antonio Conte ga je srdačno pozvao u Tottenham Hotspur. Ivan Perišić je bio toliko spreman nositi Tottenham Hotspur dres da je nakon utakmice došao u London na liječnički pregled.

U Londonu je Ivan Perišić razgovarao s Antoniom Conteom, koji je potpisao dvogodišnji ugovor na 98.000 funti tjedno. Ivan Perišić je prvi put došao u Premijer ligu, a srce mu je puno iščekivanja i nepoznatih iznenađenja. Ivan Perišić zahvalio je treneru Antoniju Conteu na iskazanoj zahvalnosti, a još više je zahvalan na ukazanom povjerenju i prilici Tottenham Hotspura. Tottenham Hotspur će se sljedeće sezone kvalificirati u Ligu prvaka, tako da je budućnost za ovu momčad puna mogućnosti.