Besplatna dostava po narudžbi preko 50 €

Igrači raznih reprezentacija na ovom Europskom kupu su se promijenili

Posted by jessica 11/06/2021 0 Comment(s)

Europski kup, koji je odgođen za godinu dana, uskoro započinje, a sve reprezentacije vrše posljednje pripreme. Njemačka nogometna reprezentacija pustila je da se stari igrači ponovo vrate u momčad kako bi sudjelovali u natjecanju, a francuska nogometna reprezentacija također je pustila da se Karim Benzema vrati u natjecanje. Karim Benzema još je jednom odjenuo Francuska EURO 2020 dres reprezentacije kako bi se natjecao. Zahvalio je reprezentaciji na ukazanom povjerenju. Ovi izvrsni igrači u 90-ima postali su glavna snaga raznih reprezentacija, a njihov zreli i stabilni nastup vrijedan je povjerenja reprezentacije.

Europski kup ove sezone bit će oproštajna bitka za mnoge igrače, a možda će biti gotov i nakon njihove dobi. CRISTIANO RONALDO još je jednom pozvan od strane portugalske nogometne reprezentacije. Nada se novom rekordu u reprezentaciji. Ovaj će Europski kup CRISTIANO RONALDO posljednji put nositi Portugal EURO 2020 dres tima kako bi igrao, uostalom, njegova je dob dosegla određenu razinu nakon četiri godine.

Igrači koje publika najviše očekuje u ovom Europskom kupu su Kylian Mbappé i Harry Edward Kane, ali Robert Lewandowski teško je postići dobre rezultate zbog loših suigrača. Mnogi su se reprezentativci promijenili u ovom Europskom kupu, pa je konačan rezultat teško predvidjeti. Može li Kylian Mbappé ispuniti očekivanja navijača i učiniti francusku nogometnu reprezentaciju konačnim prvakom Europskog kupa?